besiktning och dränering av källare i Uppsala

Källare

Som experter på dränering i Uppsala hjälper vi er som vill besiktiga och se över källaren. Några tecken på att dräneringen kan behöva ses över i källaren är om man upplever en konstig lukt, om tvätten inte torkar eller luften känns fuktig.

När grundvatten och smältvatten kommer i kontakt med grunden finns det en risk att fukt tränger sig in i materialet och det kan orsaka fuktskador i er källare. Vi kan säkerställa att utrymmet återställs både vid renoveringar och när ni vill göra om lokalerna till boyta eller liknande.

Överlåt er dränering i Uppsala till oss

När vi gör en dränering av källare är vi alltid noga med att börja med att besiktiga utrymmet för att kunna kartlägga vilka problem som finns och vilka åtgärder som är nödvändiga. Då vi påbörjar själva arbetet kommer vi placera dräneringsrören under golvytan i utrymmet så att vattnet leds bort på ett korrekt sätt. Vilket material vi använder, exempelvis isodrän, avgör vi utifrån fastigheten och markförhållandena vid en källare dränering. Vi ser naturligtvis både över de invändiga och utvändiga förhållandena för att kunna säkerställa att ni får en fullt fungerande dränering.

En felfri dränering av källare i Uppsala

När ni kommer till oss för att få experthjälp med en källare dränering kan vi erbjuda flertalet fördelar:

  • Vi är kunniga inom dränering och golvvärme
  • Vi använder enbart material som är kvalitetstestade
  • Vi har tillgång till alla nödvändiga verktyg och utrustning för arbetet

Vi kan dränera källare i Uppsala för ett bra pris

Genom att dränera en källare i Uppsala kan ni skydda såväl grunden som väggarna mot fukt. Tack vare den kunskap vi har kommer arbetet ske både effektivt och enligt branschstandard. Ni är välkomna att kontakta oss för att boka in oss för ett hembesök så att vi kan besiktiga utrymmet för att därefter bistå med en offert, i vilken ni kan läsa vilket pris som kommer gälla för arbetet. Vi finns även till för er som behöver dränera husgrund och även i de fallen skickar vi gärna ett kostnadsförslag utan förbehåll.

Ni är välkomna att kontakta oss för att boka in oss för ett hembesök - och för en gratis offert!